Aradon ad önálló estet Fábián Zoltán (Hungarica) énekes

Fábián Zoltán koncert! Tisztelt Olvasók! 2017. október 4-én, az aradi Tulipán könyvesboltban (Templom, mára már Lucian Blagara keresztelt utca 2-4.) ad

önálló koncertet Fábián Zoltán, a Hungarica zenekar énekese.

Zoltán amikor teheti ellátogat a külhoni területekre, hiszen ő maga is Erdély, Marosvásárhely szülöttje, aki rendkívül érzékenyen átérzi a külhonban rekedt testvéreink sorsát.

Erről nem egyszer tett tanubizonyságot, akár a szorvany.info égisze alatt zajlott székesfehérvári nemzeti rendezvényeken, vagy éppen a számos zenei fesztiválon, önálló Hungarica, vagy régebben Székely Vér koncerteken. Művei, zeneszövegei egytől egyig arról árulkodnak, hogy hisz a magyar feltámadásban, hisz a magyar jövőben.

Fábián Zoltán, Arad

Kérjük a közelben élő olvasókat, legyenek szívesek részt venni ezen a nem mindennapi eseményen, éljék át közösen azt a katarzist, amit Fábián Zoltán maximális átéléssel előadott zenei produkciója jelent.

Ugyancsak kérjük, aki teheti, ossza meg az ingyenes koncerttel kapcsolatos híreket, hadd jusson el minél több magyar emberhez, minél többen legyenek ott az eseményen.

Facebook esemény: ITT