Jóakarat akció Karácsony alkalmából Temesváron

Karácsony kapcsán teljes összefogásra buzdítanak a Bánságban. „Dicsőség a magasságban Istennek, és a földön békesség, és az emberekhez jóakarat.” Lk 2, 14

A Temesvári Református Egyházmegye a Szerbiai Református Keresztyén Egyház kéré­sére

„Jóakarat” címmel karácsonyi ajándékcsomagok készítését

hir­deti meg a Szerbiában élő magyar gyer­mekek számára.

karácsony

1. A csomag le­het saját készítésű cipős doboz. A dobozod tartalmazhat: mese­könyvet és ifjúsági könyveket, színezőt, játékot (tár­sasjátékot, kártyát, kockát, építőjátékot, foglalkoztató és készségfejlesztő játékot, babát, au­tót, labdát, ugrókötelet, egyéb sporteszközt, stb.), higiéniai felszerelést (dezodort, tusfürdőt, sampont, fogkefét, fogkrémet, fésűt, kézkrémet), édességet (cukorkát, nyalókát, csokoládét, kekszet), íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket (füzetet, tollat, filcet, zsírkrétát, színes ceruzát, vízfestéket, temperát, radírt, hegyezőt), kedves le­het még egy képeslap vagy családi fotó néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal, de a posta- vagy e-mail címed nem célszerű megadni.

2. Lehet 1 vagy több étel- vagy ajándékjegy szelvény (Tichet, Edenred, Cadhoc Sodexo stb), amiből megvásároljuk az ajándékokat és elkészítjük helyetted a csomagot.

3. Lehet pénzbeli adomány, szponzorlás, a­mit az alábbi számlára utalhatsz:

Protopopiatul Reformat Timisoara,
BCR iban RO63RNCB0252007397740001 / CUI 11466384
Letölthető matrica:
https://www.facebook.com/temesrefmegye/photos/pcb.1176595782485309/1176595742485313/?type=3&theater
Jóakarat az embereknek! Egy csomagnyi szeretet ami belefér egy cipősdobozba.

Bódis Ferenc esperes